Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2024 ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS

2024 ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS

Az ókori görögök azt mondták, hogy az asztrológia csak egy valamire jó. Arra, hogy megmondja azt, hogy végig fogjuk-e járni az utunkat, vagy végig kell-e majd bennünket ráncigálni.

Ezt alapul véve arra gondoltunk, hogy a 2024-es évre egy rendhagyó asztrológiai előrejelzéssel állunk elő. Egy olyan előrejelzéssel, ami abban segít, hogy végig járjuk az utunkat. Hogy azzal haladjunk, amit az anyatermészet felajánl, és ne keljen erőnkön felül teljesíteni azzal, hogy szembe úszunk az áradattal. Mindezt röviden és átláthatóan!

Így az aktuális előrejelzésünk a Jupiter pozíciójára fog fókuszálni! Ugyanis:

· a Jupiter évente ’csak’ egyszer vált jegyet.

· a védikus asztrológiában a Jupiter számít a legkedvezőbb bolygónak.

· eredetileg a kínai asztrológia 60 éves ciklusa is a Jupiter öt 12 éves körmenetéből ered.  

· a Jupiter azt az életterületet mutatja meg, ahol szervezett és rendszeres erőfeszítéssel képesek lehetünk előrelépést és fejlődést mutatni.

2024-ben a védikus asztrológia számításai szerint május elsején reggel 9 óra 31 perckor lép át a Jupiter a kos jegyből a bikába. Ez általánosságban azt fogja jelenteni, hogy az egyéni akarat és elképzelésekről átterelődik a figyelem arra, hogy közösségben gondolkodjunk. Ugyanis a Jupiter a kos jegyében képes abban segédkezni, hogy az önfejűséget alátámassza, megideologizálja. Míg a Jupiter a bikában inkább abban gondolkodik, hogy közösségileg, vagy inkább globálisan legyen jó nekünk és így képes alább adni annak érdekében, hogy nyugodtabb időket éljünk meg.

Ennek fényében az egyéni sorsaink ekképpen alakulnak majd 2024-ben: 

Kos: Május elsejéig a Jupiter az énünk területét képes egyengetni. Szóval ugyanúgy tehetünk a fizikai egészségünkért, ahogyan komoly előrelépéseket elérhetünk a személyiségfejlődésünkben, természetesen a megfelelő és rendszeres edzéssel és/vagy önismereti munkával. Utána a Jupiter a családi atmoszféránk területén lesz képes segíteni. Szóval törekedjünk arra, hogy új és fenntartható rendszereket építsünk be a családi életünkbe legyen az mindennapi teendők, feladatok vagy éppen közös és egyben aktív kikapcsolódás.

Bika: Május elsejéig fókuszáljunk arra, hogy mivel kell felhagynunk annak érdekében, hogy egy jobb minőségű életet tudjunk megélni. Ezek lehetnek rossz szokások, de akár kellemetlen ismeretségek is. Ezt követően pedig abban kapunk majd segítséget a Jupitertől, hogy mi magunk, magunkkal szemben legyünk következetesebbek. Hogy képesek legyünk fegyelmezettebben működni. Mindezt úgy, hogy nem kell erőszakot tenni a saját személyiségünkön, szimplán egy mélyebb megértéssel fogunk bírni magunkkal szemben, a saját javunkat szolgálva.

Ikrek: Május elsejéig a vágyaink, az ambícióink, a materiális boldogulásunk fogja kitölteni az időnket és az erőfeszítéseinket, szóval törekedjünk arra, hogy egyensúlyban tartjuk a külső és a belső világunkat. Viszont május első napja után a Jupiter jegyváltása végett egy csendesebb időszaknak nézünk elébe. Ez egyrészről hasznos levezetése lehet az ezt megelőző korszaknak, amikor is úgymond beérjük saját magunkat, a korábbi pörgés után. Másrészről ez egy leválogatós időszak is lehet, amikor megszabadulunk azoktól a felesleges dolgoktól, amelyek „csak úgy” ránk ragadtak korábbról.

Rák: Május elsejéig a munkánk, a fizikai világban lévő feladataink fogják kitölteni a mindennapjainkat. Az év hátralévő részében pedig az elképzeléseink, az ambícióink a munkánk mögötti pszichés töltet fog komolyabb szerepet kapni. Az a lelki többlet, amely révén komoly elhatározással leszünk képesek azért tenni, hogy a munkánk, a fizikai megélhetésünk forrása találkozzon valami magasztossal, az életfeladatunkkal, a hívatásunkkal.

Oroszlán: Május elsejéig egy érzékenyebb időszakot fogunk megélni, ami természetesen nem azt jelenti, hogy mindez egy áldozati szerepben tartana bennünket. Egyáltalán nem, inkább azt hozza magával, hogy nehezebb fókuszálni materiális, hétköznapi teendőkre. Az ezt követő 8 hónapban pedig kifejezetten hatékonyak lehetünk a munkánk területén, sőt könnyebbé fog válni az is, hogy feladatok élére álljunk, hogy felvállaljuk a vezetői szerepet. 

Szűz: Május elsejéig ebben az időszakban kifejezetten nehézkes és kellemetlen feladatokkal kell foglalkoznunk, amelyeket emberi tényezők is nehezíthetnek. De be kell ássuk a földbe a sarkainkat, és a ránk jellemző precizitással meg kell csinálnunk a kötelezőt. Az ezt követő időszakban egy lelkileg nyugodtabb 8 hónapot tudhatunk be. Ez eleinte abból áll majd, hogy túl vagyunk az év első 4 hónapján, de lassacskán nyugalomra fogunk találni és tényleg képesek leszünk tenni a lelki nyugalmunkért.

Mérleg: Május elsejéig az együttműködéseink lesznek terítéken, mind a privát, mind a professzionális életünkben. Ezáltal ebben az időszakban könnyebb lesz rendszereket beépíteni a mindennapokba és így hatékonyabbá is tenni ezeket a kapcsolatokat. Ez azért is lenne fontos, hogy az ezt követően időszakban, amikor elképzelhető lesz, hogy belefutunk 1-2 nehéz helyzetbe, már bejáratot rendszereket vehetünk elő a tarsolyainkból, hogy felülkerekedjünk azokon a kellemetlenségeken, amelyek sajnos várhatóak lesznek az év utolsó 8 hónapjában.

Skorpió: Május elsejéig olyan feladatokat kell megoldanunk amelyekhez se kedvünk, se affinitásunk nem lesz. De része az életnek, így tehát megkell lépni azokat. Ezek lehetnek egyszerű kellemetlenségek, de lehetnek emberi tényezőkből, ellenségeskedésből eredő problémák is, amelyek természetesen nem feltétlenül múlnak rajtunk, de ha bele keveredünk bele kell állni. Ezt követően lehetőségünk fog nyílni olyan együttműködésekkel élni, amelyek segíthetik a boldogulásunkat, és amelyek „nemcsak” az első 4 hónap nehézségeit hozzák vissza nullára, hanem amelyek révén pozitív tartományba is tud emelkedni a mindennapok életvitele.

Nyilas: Május elsejéig az életviteli rendszereink, a mindennapjaink mozgató rugói fognak fontos szerepet betölteni. Így próbáljunk olyan pozitív mintákat kiépíteni, amelyekben szerepet kap a következetes fejlődés legyen az fizikai természetű jelenség, mint pl. a sport. Vagy szellemi tevékenység, mint pl. tanulmányok. Az ezt követő időszakban pedig bátran vállaljunk be olyan lehetőségeket amikor is gyakorlattá is tehetjük a frissen kialakított rendszereket. Szóval tanuljunk és gyakoroljunk ez lesz a 2024-es év nyitja.

Bak: Május elsejéig a biztonsági pontjainkra kellene fókuszálnunk. Lelkileg a belső nyugalmunkra, fizikailag pedig az otthonunkra. Szóval tanuljunk, meditáljunk, építsük-szépítsük az otthonainkat, tegyünk bármit, ami lelkileg erőssé tesz bennünket. Sőt az év utolsó 8 hónapjában képesek leszünk az első 4 hónap lelkesedését rendszerré is tenni. Szóval amit idén kezdünk el, az akár nagyon hosszútávra is részévé válhat az életeinknek.

Vízintő: Május elsejéig tevékeny időszaknak nézünk elébe, mint a feladatok/teendők, mind pedig a kommunikáció területein. Szóval menjünk, csináljuk, nyomjuk, de azt természetesen tudnunk kell, hogy ha következetesek és összeszedettek vagyunk, akkor hatékonyabbak is leszünk. Ezt követően egy nyugodtabb időszak jön, amikor is az első 4 hónap intenzívebb időszakát már képesek leszünk finom hangolni és ezek után „csak” olyan teendőkre rámenni, amelyek építően hatnak ránk.

Halak: Május elsejéig a családunk és a családi atmoszféránk területei lesznek fókuszban, és most ebben a szakaszban az lenne az ideális ha képesek lennénk az időnket és az osztatlan figyelmünket is bele tenni a fent említett életterületekbe. Az ezt követő 8 hónapban egy kifelé aktívabb korszakban leszünk, ami akkor fog hatékonyan és sikeresen működni, ha minél többet megyünk, jövünk, beszélünk, intézünk, mert most ezt fogja megkívánni az előrelépésünk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Tartalomhoz tartozó címkék: önfejlesztés
Az oldal tetejére