Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A nehézfémek hatása a szervezetre

A nehézfémek hatása a szervezetre

A szervezetben található fémek közül nem mind ártalmas vagy haszontalan. Szokás a fémeket sűrűség és atomtömeg szerint a nehézfémek vagy a könnyűfémek csoportjába sorolni. Ezek a csoportosítások nem azzal foglalkoznak, hogy milyen mérgező hatásai vannak a fémeknek az agyban és a testben. Az agyunkban és a testünkben megtelepedő összes ipari eredetű, mérgező fémet idesorolhatjuk, hiszen bármilyen toxikus fém komoly nehézségeket okoz az emberek életében. Vegyük például az alumíniumot, ami könnyűfém. Mivel nem esik a nehézfém-besorolás alá, az orvosi ipar és más iparágak nem tekintik mérgezőnek. A valóságban azonban az alumínium mérgező az idegrendszer számára, és károsítja az agyat, tehát toxikus, a következményei pedig megnehezítik az életet. Ezért toxikus nehézfémnek hívjuk. Valójában minden toxikus fém – akár nehéz, akár könnyű – óriási fenyegetést jelent. Az agyunkban lévő elektromosság a nyomelemeket használja üzemanyagként. Ezzel szemben a toxikus nehézfémek meggyengíthetik, kiégethetik, rövidre zárhatják, eltorzíthatják, megzavarhatják, megmérgezhetik vagy alapjaiban megváltoztathatják az agyunk természetes elektromos áramlatait.

A toxikus nehézfémek nehezen érhetők tetten. Csendesen megbújnak, nem láthatók, nem hallhatók, és teljességgel megfoghatatlanok. Habár a szervezetbe kerülésük után nem sokkal nyomokban még kimutathatók a véráramban, azokban a szövetekben, szervekben, mirigyekben és csontokban azonban nem, ahová örök időkre befészkelik magukat.

Hogyan jutnak a fémek a szervezetünkbe?

A toxikus nehézfémek számos úton bejuthatnak a testünkbe: belélegezzük őket, megesszük vagy megisszuk őket, fürdőzünk bennük, hozzájuk érünk vagy a bőrünkre kenjük őket. Egészen pici, még mikroszkóppal sem látható méretű fémrészecskékről van szó, amelyekkel kis mennyiségekben ugyan, de újra és újra kapcsolatba kerülünk a mindennapi életünk során. Bizonyos kozmetikumokkal, gyógyszerekkel, üdítőkkel és más termékekkel ráadásul tudtunkon kívül egyenesen a bőrünkre kenjük vagy lenyeljük a toxikus nehézfémeket. Elég lehet egyszerűen alufóliához érni vagy megfogni egy elemet, és máris beszivároghatnak a véráramodba a parányi fémrészecskék. És akkor még nem is szóltunk azokról a fémrészecskékről, amelyeket bizonyos típusú fémedényekben elkészített ételekkel vagy fémdobozban kapható élelmiszerekkel viszünk be a szervezetünkbe. A toxikus nehézfémek egyaránt jelen lehetnek a bel- és a kültéri levegőben, különösen, ha toxikus illatanyagok, illatos gyertyák, légfrissítők, növényvédő szerek vannak a közelünkben.

A nehézfémek hatása az életünkre

A toxikus nehézfémek puszta jelenléte az agyban rengetegféle problémát előidézhet: különböző típusú fejfájásokat és feji érzeteket, különböző fájdalmakat, gyengeségérzetet és szédülést, különböző érzelmi reakciókat az életben előforduló helyzetekre, különböző szintű depressziót és szorongást, tikkelést és görcsöket, agyi ködöt, emlékezetvesztést, kényszeres gondolatokat és viselkedést, illetve akaratlan cselekvéseket. Az agyunkban lévő toxikus nehézfémek még a döntéshozatali folyamatainkra is hatással lehetnek anélkül, hogy észrevennénk. Függetlenül attól, hogy milyen ötvözetek lakoznak bennünk, és az agyunk mely részén telepedtek meg a toxikus nehézfémeknek ezek a keverékei, tennünk kell azért, hogy eltávolítsuk őket, és ezáltal a gyógyulás útjára lépjünk. Bár a toxikus nehézfémek eltávolítása nem egyik napról a másikra történik, ha rászánjuk a szükséges időt és energiát, minden képzeletet felülmúló eredményeket érhetünk el. A nehézfémek kivonása segít mind a mentális és érzelmi elakadásokkal, mind a jólléttel kapcsolatban, mivel lehetővé teszi, hogy az elektromosság és az energetikai frekvenciák szabadon áramolhassanak. Amikor lebontjuk az agyunkat akadályozó fémötvözeteket, azzal minimalizáljuk a vírusinváziót, lehetővé tesszük az érzelmi sérülések gyorsabb gyógyulását, csökkentjük az agy és az agyidegek gyulladását, kezeljük a kiégést és a hiányállapotokat, valamint enyhülést nyújtunk a függőséggel és savassággal küzdő agynak.

A Nehézfém-méregtelenítés működése

Ha meg szeretnénk szabadulni a testünkben és agyunkban felhalmozódott nehézfémektől, a Nehézfém-méregtelenítő smoothie és a tisztítókúrák jelentik a legjobb választást. Ezen protokollok a létező leghatékonyabb módszerek a nehézfémek eltávolítására, illetve az általuk okozott kár helyreállítására. Számtalan történetet hallhatunk világszerte arról, ahogy az emberek eredményeket érnek el az eredeti Nehézfém-méregtelenítő smoothie-val és az eredeti Nehézfém-méregtelenítő Tisztítókúrával. Most pedig még több lehetőség áll a rendelkezésünkre.

A Nehézfém-méregtelenítő smoothie ereje

A Nehézfém-méregtelenítő smoothie öt kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz:

• Vadon termő kék áfonya (fagyasztott formában is elérhető, illetve tiszta, porított vadon termő kék áfonyaként vagy léként)

• Spirulina

• Árpafűlépor

• Friss koriander

• Vörös pálmamoszat

Ezek a gyógyhatású növények együttes erővel eltávolítják mind a szervezetbe mélyen beágyazódott, mind a szabadon lebegő fémeket, és kivezetik őket a testből. A smoothie összetevőiben található kémiai vegyületek információt visznek az agy elektromos hálózatába, és aktiválják azt, hogy a hálózat az agyban található egyéb kémiai vegyületekkel együttes erővel kilökje az agyszövetben felhalmozódott fémeket és hulladékanyagot, melyeket aztán az öt kulcsösszetevő kémiai vegyületei összegyűjtenek.

Forrás: Anthony William - Egészséges agyműködés

Tartalomhoz tartozó címkék: életmód
Az oldal tetejére