Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft
3.594 Ft
Kedvezmény: 40%
Menny.:db
Kattints a logóra és vedd meg partnerünknél e-könyv vagy hangoskönyv formátumban
Termék címkék:
Kyle Gray

Angyali számok

5.990 Ft
3.594 Ft
Kedvezmény: 40%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Szerző: Kyle Gray

Akárhová nézel, olyan számsorokat látsz, mint a 11:11 vagy a 4:44? Jó esély van arra például, hogy ugyanaz a számsor ismétlődik az életedben – rendszámtáblákon, blokkokon, beszállókártyákon – és ezek nem csupán számok, hanem angyali számok. Angyali üzenetek és felhívások, amelyek cselekvésre buzdítanak. Ha folyton ugyanazokkal a számokkal találkozol, lehet, hogy az angyalok küldenek neked üzenetet.

Extra tartalom

„Kyle Gray egy elképesztően tehetséges médium, aki utat mutat a spirituális utat keresőknek és a már tisztán látóknak is.” – Gabrielle Bernstein

„Kyle Gray született médium, aki lenyűgözően pontos és gyakorlatias információkkal tud szolgálni. A spirituális világgal való kapcsolata egészen rendkívüli.” – Dr. David R. Hamilton

Akárhová nézel, olyan számsorokat látsz, mint a 11:11 vagy a 4:44? Jó esély van arra például, hogy ugyanaz a számsor ismétlődik az életedben – rendszámtáblákon, blokkokon, beszállókártyákon – és ezek nem csupán számok, hanem angyali számok. Angyali üzenetek és felhívások, amelyek cselekvésre buzdítanak. Ha folyton ugyanazokkal a számokkal találkozol, lehet, hogy az angyalok küldenek neked üzenetet.

Kyle Gray elmagyarázza, pontosan mit próbálnak üzenni neked az angyalaid az ismétlődő számsorokon keresztül. A könyvben először megmutatja a négy számjegyből álló, digitális órákon észrevehető számsorokat, amelyekkel a laptopodon vagy okostelefonodon találkozol, ezután pedig 0-tól 999-ig minden egyes számot megmagyaráz.

A könyv, amelyet a kezedben tartasz, orákulum is. Ha iránymutatásra vagy támogatásra van szükséged, megkérheted az angyalaidat, hogy küldjenek neked üzenetet rajta keresztül. Egyszerűen végezz el egy rövid meditációt, végy néhány mély lélegzetet, hogy tudj összpontosítani. Ezután csapd fel a könyvet valahol, és bízz abban, hogy az első számsor, amit meglátsz, az az üzenet lesz, amit neked szánnak.

Kyle Gray angyalszakértő, aki annak szentelte életét, hogy segítsen az embereknek felfedezni saját spirituális ajándékaikat. Egyedülálló képessége van ahhoz, közérthetően és valóságosan adja át tudását, így hozzáférhető módon ismerteti meg újra a modern közösséget a spiritualitással, így téve az ősi spirituális eszméket relevánssá az olvasók számára.

OLVASS BELE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatunkat

18.270 Ft
10.962 Ft
40% Kedvezmény:

Hasonló termékek

Kérdezd a lelki vezetőd

Az elismert spirituális tanító és a New York Times bestsellerszerzője, Sonia Choquette átfogó útmutatást ad neked a szellemi vezetőiddel való kapcsolatteremtéshez, hogy még több szeretetet, bőséget, céltudatosságot, támogatást és örömöt tapasztalhass meg az életedben.

 

5.690 Ft 2.845 Ft
50%

Lelked ragyogása

Szerző: Rebecca Campbell
A Lelked ragyogása egy útmutató azoknak a nőknek, akik valódi fényként akarnak ragyogni a világban. Ahhoz, hogy igazán boldogulni tudj ebben az új korszakban, minden cselekedetnek valódi énedet kell tükröznie. A Lelked ragyogása megmutatja neked, hogyan találhatod meg saját küldetésed, hogy aztán beragyoghasd akár az egész világot.
5.790 Ft 2.895 Ft
50%

A csakrák gyógyító ereje

Szerző: Ambi Kavanagh

A szerző olyan meditációs gyakorlatokkal ismertet meg, melyek mind a hét csakrádat mozgásba és egyensúlyba tudják hozni. Nemcsak mindennapi, de évszakokhoz kötött szertartásokat is kínál számunkra, megmutatja, hogy a valódi egészségmegőrzés forrása nemcsak a testünkkel való törődés, hanem az energiafelhasználásunk módjából is ered.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

DHARMA - Életfeladatok és életcélok

Szerző: Sahara Rose

A DHARMA – Életfeladatok és életcélok lapjain a népszerű ájurvédikus szerző, Sahara Rose megosztja veled egyedülálló szemléletmódját a dharma felfedezéséhez a dósák (az ájurvédikus testelme-típusok) és a csakrák (a test energiaközpontjai) segítségével. Végezd el a „Mi a dharma-archetípusod?” tesztet, hogy a dharmatérképed segítségével megfejthesd, mi legyen a következő lépésed a kapcsolataidban, a munkád terén és életed más területein. Az ősi indiai bölcsesség modernizálásával Sahara Rose megmutatja, miként találhatsz vissza valódi lényegedhez, tárhatod fel az utadat és fogadhatod el a felsőbb énedet. Közvetlen stílusában személyes történeteket és a dharma felfedezésével és megélésével kapcsolatos meglátásokat oszt meg veled.

6.290 Ft 3.774 Ft
40%

Intuíció

Megjelenés: 2024.08.14.
Lenyűgöző és informatív könyvében Sonia Choquette azokat a módszereket tárja fel, amelyekre intuitív képességünk felébresztéséhez van szükségünk, és megmutatja, mikor és hogyan bízzunk a megérzéseinkben. Ha készen állsz arra, hogy részese legyél egy energetikailag felemelő élményben, és ezáltal könnyebb, kielégítőbb életet élj, ebből a könyvből megtudhatod, hogyan teheted ezt meg!
6.290 Ft 4.403 Ft
30%

Kristálygyógyítás nőknek

Szerző: Mariah K. Lyons

Ez a gyönyörű illusztrációkkal ellátott, gyakorlatias útmutató segít felébreszteni a benned lévő istennőt és eredendő gyógyító erőt, miközben újjáéleszti a természettel való ösztönös kapcsolatodat. Megtanulhatod, hogyan használd tudatosan a kristályokat annak érdekében, hogy felfedezhesd a spirituális növekedés, a teljes gyógyulás és a fenntartható jóllét mélyebb szintjeit.

6.990 Ft 4.893 Ft
30%
Az oldal tetejére