Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.690 Ft
3.698 Ft
Kedvezmény: 35%
Menny.:db
Kattints a logóra és vedd meg partnerünknél e-könyv vagy hangoskönyv formátumban
Termék címkék:
Patrick King

Beszélgess könnyedén bárkivel

5.690 Ft
3.698 Ft
Kedvezmény: 35%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Szerző: Patrick King

Mitől lesz valaki ellenállhatatlanul vonzó és elbűvölő, míg valaki más inkább unalmas vagy irritáló? A könyv végére egészen más válaszokat fogsz találni ezekre a kérdésekre. A legnagyobb akadálya annak, hogy elbűvölő és szerethető emberré váljunk, valójában az „elbűvölőség” fogalmának félreértése. Még ha jelenleg nem érzed is magad nagyszerű beszélgetőpartnernek, ha irtózol a csevegéstől és introvertáltnak tartod magad, nyugodt lehetsz, hogy lehetséges karizmatikusabbá válni, és bárki képes rá!

Extra tartalom

Mindenki szeretne karizmatikusabb lenni. Mindenki azt szeretné, ha mások elbűvölőnek és szimpatikusnak tartanák. De elgondolkodtál már azon, hogy mit is jelentenek ezek a szavak valójában?

Mitől lesz valaki ellenállhatatlanul vonzó és elbűvölő, míg valaki más inkább unalmas vagy irritáló? A könyv végére egészen más válaszokat fogsz találni ezekre a kérdésekre. A legnagyobb akadálya annak, hogy elbűvölő és szerethető emberré váljunk, valójában az „elbűvölőség” fogalmának félreértése. Még ha jelenleg nem érzed is magad nagyszerű beszélgetőpartnernek, ha irtózol a csevegéstől és introvertáltnak tartod magad, nyugodt lehetsz, hogy lehetséges karizmatikusabbá válni, és bárki képes rá!

Az ego felfüggesztése egyszerű, de nem könnyű: ez az, amikor szándékosan mások felfogását, vágyait és szükségleteit helyezzük a sajátjaink elé. Az FBI-ügynökök tudják, hogy a hírszerzés során soha nem az a feladatuk, hogy igazuk legyen, hanem az, hogy információt szerezzenek. Az a döntés, hogy ideiglenesen átlépjünk valaki más világképébe, bátorságot igényel, mert sokan azt akarjuk előtérbe helyezni, hogy igazunk legyen, és hogy mi irányítsunk. Ironikus, hogy az ego felfüggesztése valójában rendkívül gyors módszer arra, hogy jobban irányítsunk egy beszélgetést, és meghallgassanak minket, mivel a másokkal kialakított kapcsolatok sokkal mélyebbek lesznek.

Önismeretre, fegyelemre és gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy ne úgy viselkedjünk, mintha egy beszélgetés ugyanaz lenne, mint „előadni egy monológot egy másik ember társaságában”. Az emberek gyakran elbeszélnek egymás mellett, és egyáltalán nem tudatosul bennük, hogy a beszélgetés valójában kudarcot vallott.

Száz százalékban kivitelezhető, részletes és bevált taktikákat találhatsz a könyvben, amelyekkel még a legrosszabb helyzeteket is megmentheted, és a legjobbakat pedig tovább fokozhatod—mindezt több ezer beszélgetés során tesztelték és bizonyították. A beszélgetés fenntartásához szükséges fontos meglátások mellett megtanulhatod, hogyan győzedelmeskedhetsz a vitákban, és hogyan hatástalaníthatod a trükköket.

Mindenki egyedi, lenyűgöző egyéniség, saját történettel. A probléma az, hogy esetleg úgy mutatjuk be magunkat, hogy alábecsüljük, mennyire vagyunk érdekesek, vagy nem vesszük figyelembe, mi az, ami a többi embert leköti és érdekli.

Pozitív tulajdonságok:

Nyitott gondolkodású, szokatlan, játékos, nem veszi túl komolyan a dolgokat, könnyed, gondtalan, aktív, elkötelezett, érzelmes, érdeklődik mások iránt, alázatos és kreatív

Ezek a tulajdonságok tökéletesen illeszkednek a modellünkhöz, amely szerint a beszélgetés játék, nem pedig munka! Gondoljunk csak bele, miért akarna bárki is olyan beszélgetésbe bocsátkozni, amit unalmas fáradságnak vagy munkának érez? Amikor valakit vagy valamit unalmasnak nevezünk, valójában azt mondjuk: „Ez nem szórakoztató.” A legjobb beszélgetések élénkek, dinamikusak és élvezetesek. Gyorsak, aktívak és újszerűek, és az érintettek jól érzik magukat tőlük.

Patrick King nemzetközi bestsellerszerző és szociális készségfejlesztő. Írásai számos forrásból merítenek, köztük tudományos kutatásokból és a coachingtevékenysége során szerzett valós élettapasztalatokból.

OLVASS BELE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatunkat

11.180 Ft
7.267 Ft
35% Kedvezmény:

Hasonló termékek

Dinó meditáció

Óvodástól kisiskolás korig.

A könyvben bemutatott éber tudatosság meditációk segítenek a gyermekeknek túlszárnyalni a személyiségükből fakadó kihívásokat. A dinoszauruszok javaslatait követve, kisebb meditációkat tanulhatnak meg. A tudatos jelenlétet oly módon tapasztalhatják meg, ami valóban hasznos és érthető lesz számukra. Megtanulnak ellazulni, és kezelni az érzelmi hullámvölgyeiket. Segít nekik egyensúlyba kerülni saját gondolatvilágukkal, hogy újra összpontosítani tudjanak és megnyugodjanak.

3.990 Ft 2.793 Ft
30%

Urald az érzelmeidet

Szerző: Thibaut Meurisse

Hajlamos vagy a negatív gondolkodásra? Kihívást jelent számodra, hogy saját érzelmeidet urald? Itt az idő, hogy kezedbe vedd saját érzelmeid irányítását, hiszen ahogyan érzed magad, meghatározza az életminőségedet! Az érzelmeink felismerése az első lépés az irányításuk felé. Bár az életben szinte mindenhez jár használati útmutató, sajnálatos módon sem tanáraink, sem szüleink nem tanították meg nekünk, hogyan működnek az érzelmek, és hogy irányítsuk azokat.

4.990 Ft 3.493 Ft
30%

Dinó jóga

A Dinó jóga egy gyermekeknek szóló elbűvölő kézikönyv, amely mókás illusztrációkon keresztül mutatja meg a kicsiknek, hogyan jógázzanak. Az egyes jógapózok kivitelezését könnyen követhető fázisrajzokon keresztül tanulhatják meg. Minden jógaállás leírása tartalmaz gyereknyelven megfogalmazott tanácsokat ahhoz, hogy az érzelmeiket és saját személyiségüket jobban tudják kezelni, például hogyan lazítsanak, fókuszáljanak, higgadjanak le, és hogyan érezzék jól magukat. 

5.290 Ft 3.174 Ft
40%

A tudatosság gyakorlása

Szerző: Matthew Sockolov

Az emberek szerte a világon fedezik fel a tudatosságot, mint a szorongás, a harag, a gyász és megannyi rossz emberi élménnyel való megbirkózás egyik eszközét. Ez az ősi gyakorlat évezredeken át fejlődött, és most elérhetőbb, mint valaha. Napról napra többet értünk meg arról, hogy mit is jelent tudatosnak lenni, és hogy a tudatosság milyen hatással van az agyra. Ha megérted a tudatosság mibenlétét, annak az életedre gyakorolt pozitív hatásait, valamint azt, hogy miként tudod elkezdeni az életedbe építeni azt – mindezzel a tudatosság alapjait fekteted le.

5.290 Ft 3.703 Ft
30%

Olvass az emberekben, mint a könyvben

Szerző: Patrick King

Az Olvass az emberekben, mint a könyvben nem egy átlagos, arckifejezésekről és testbeszédről szóló könyv. Ezekről is olvashatsz benne, új technikákat megismerve, de ez a kötet inkább az emberi pszichológia és természet valódi megértésről szól. Tapasztalataink és múltunk tesznek azzá, akik vagyunk, és ezek vezérlik szokásainkat és viselkedésünket is. Nyerj betekintést önmagadba és másokba.

5.490 Ft 3.843 Ft
30%

Az önuralom hatalma

Szerző: Peter Hollins

Az Önuralom hatalma nem egy tankönyv az önfegyelemről, és nem is egy hosszadalmas értekezés, hanem eszköztár, amely megadja a lendületet céljaid eléréséhez! Az önfegyelem a gyakorlatban nem arról szól, hogy reggeltől estig szenvedsz, hanem segít abban, hogyan szervezd meg a munkád okosabban és miként légy hatékonyabb kisebb erőfeszítéssel!

5.490 Ft 3.843 Ft
30%

A szerencse tanulható

Szerző: Nick Trenton

Tudományosan bizonyított tény, hogy a szerencse emberi jellemvonásokhoz kapcsolódik, és mint ilyen, tudatosan is befolyásolható. Semmi köze persze a négylevelű lóheréhez vagy a törött tükrökhöz, annál jobban függ viszont attól, hogyan értelmezzük a szerencse fogalmát. A könyv teljes körű áttekintést ad arról, hogy milyen szokásokat építenek ki a szerencsés emberek, és miként készítik fel magukat időről időre a sikerre. Gyakorlatias, kipróbált módszereket kínál, amelyekkel te is szerencsésebb emberré válhatsz. Nincs szükséged többé babonákra vagy rituálékra a szerencse megszerzéséhez.

5.490 Ft 3.294 Ft
40%

A manifesztáció hatalma

Szerző: Ryuu Shinohara
Az univerzális törvények és a kvantumfizika közötti kapcsolat beigazolódott. A valóság olyan síkon létezik, amelyet nem tudunk teljesen felfogni, és a hit az, ami megtart minket, miközben az igazság útján haladunk. Az univerzumban mindennek van energetikai rezgése – ahhoz, hogy valamire rezonáljunk, annak a frekvenciáján kell rezegnünk. Tehát ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, elengedhetetlen, hogy megváltoztasd a gondolataidat, amelyek valójában csak rezgések.
5.690 Ft 3.983 Ft
30%

A nemet mondás művészete

Szerző: Damon Zahariades

Úgy érzed, téged mindenki csak kihasznál? Eleged van abból, hogy a munkatársaid, ismerőseid és rokonaid igényt formálnak a szabadidődre, és elvárják, hogy azt rájuk áldozd? Rendszeresen érzed boldogtalannak, stresszesnek és kimerültnek magad amiatt, hogy mások dolgait folyamatosan a sajátjaid elé helyezed? Ha igen, akkor ez a könyv neked íródott! Itt az ideje, hogy felhagyj a megfelelési kényszerrel! Mostantól tanulj meg – bűntudat nélkül – határokat szabni a kéréseknek és nemet mondani!

5.690 Ft 3.698 Ft
35%

Vége a halogatásnak

Szerző: Damon Zahariades
Vége a halogatásnak, ismerd meg a 21 bizonyított taktikát, melyek segítségedre lesznek a belső halogatód leküzdésében, az időd megfelelő beosztásában, valamint a produktivitásod növelésében egyaránt!
5.690 Ft 3.983 Ft
30%

Pozitív gondolkodás napló

Szerző: Kristen Butler

A fejlődés nem feltétlen nehéz vagy időigényes, apró változtatásokat igényel csupán, hogy megtanuljuk, miképp fókuszáljunk jól és hogyan alakítsuk ki egy olyan napi rutint, amelyek összeadódva látványos eredményt hoznak életünkben. A 3 perces Pozitív gondolkodás napló már jól bevált pozitív rituálékra és szokásokra ösztönöz. Hatvannapos bontásban vezet el odáig, hogy napi rutinoddá váljanak új szokások és gondolkodásmódok, melyek segítenek neked abban, hogy önbecsülésed kiteljesedjen, sikeresebb és egészségesebb életed legyen.

5.790 Ft 4.053 Ft
30%

Az önterápia művészete

Szerző: Nick Trenton

Az „önterápia” egy módja annak, hogy te is élvezhesd a hagyományos terápiával járó előnyöket, de a saját feltételeid szerint. Nem kell drága terápiákra járnod, nem kell a társadalom megvetését érezned azért, mert pszichológusra szorulsz. Ebben a könyvben minden szükséges eszközt megtalálsz, amelyekkel önismeretre tehetsz szert, érzelmileg érettebbé válhatsz, valamint megtanulhatsz változtatni a viselkedéseden. A világ egyik legnehezebb és legösszetettebb feladata önismeretet tanulni, de megkaphatod az önmagad felé vezető úthoz szükséges alapvető tudást ebből a könyvből!

5.790 Ft 4.053 Ft
30%

Ne agyald túl – a gyakorlatban

Szerző: Nick Trenton

Munkafüzet Nick Trenton sikerkönyvéhez

A munkafüzet gyakorlatai segítenek abban, hogy tudatosabbá válj és ne ragadj bele a túlgondolkodás csapdájába. Nick Trenton konkrét technikákat és eszközöket kínál, amelyeket követve megtanulhatod, hogyan tudod leküzdeni szorongásodat és túlgondolkodásodat. A szerző lépésről lépésre tanítja meg neked azokat a technikákat, melyekkel könnyedén csökkentheted stressz-szintedet a mindennapokban!

5.790 Ft 4.053 Ft
30%

Maradj motivált!

Szerző: Thibaut Meurisse

Thibaut Meurisse segít neked abban, hogy visszakapd a belső lendületed! A Maradj motivált világos és tömör útmutató, amely megmutatja lényegre törő útmutatásain keresztül, hogyan építsd fel a motivációt és hogyan győzd le a halogatást. Ennek eredményeképpen megszűnik a bűntudat, a motivációd növekedni fog, és sokkal több célodat tudod elérni, mint ahogyan azt eddig gondoltad.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Szupertanulás

Szerző: Peter Hollins

A kötet lépésről lépésre bemutatja a hatékony tanulás tudományosan bizonyított módszereit. A Szupertanulás nem tankönyv, hanem egy útikalauz a tanuláshoz! Megmutatja a leghatékonyabb módszereket, a buktatókat, amelyeket el kell kerülnöd és a szokásokat, amelyeket ki kell alakítanod. A könyv a tanulási folyamat minden fázisát bemutatja, a pozitív környezet megteremtésétől kezdve, a memória biológiai alapjain át, a tanuláselméletekig.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Ne higgy el mindent, amit gondolsz

Szerző: Joseph Nguyen

Nem tudjuk megoldani problémáinkat ugyanazzal a tudatszinttel, amelyik létrehozta azokat. Minden pszichológiai jellegű szenvedésünk gyökere a gondolkodás. Jóllehet a fájdalom elkerülhetetlen, az, hogy miként reagálunk az életünkben bekövetkező eseményekre és körülményekre, csak rajtunk múlik.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Ne agyald túl, engedd el

Szerző: Nick Trenton

A túlgondolás miatt kialakuló szorongás olyan, mint az ébren átélt lidércnyomás; mintha a negativitás fátyla fedné be minden gondolatunkat, érzésünket és cselekedetünket. A stresszes túlagyalás olyan csapda, amiből látszólag nem menekülhetsz. Pedig igenis megteheted! 

A Ne agyald túl, engedd el írója, Nick Trenton pszichológus évtizedek óta kutatja a témát. Érti, hogy min mész keresztül, tudja, milyen érzés a szorongás és a stressz csapdájába újra és újra beleesni. Ezért részletesen kidolgozott, bevált technikákat szedett össze és ezek segítségével végigvezet téged az összes belső akadályon, segít átprogramozni a gondolkodásod, irányítani az érzelmeidet, és megváltoztatni rossz berögzüléseidet.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Tudatosság és önismeret

Szerző: Nick Trenton
Megjelenés: 2024.07.24.

A boldog élet titkának egyik kulcsa az önismeret. De hogyan válhatsz képessé arra, hogy rálelj a kapcsolatra a gondolataid, érzelmeid és viselkedésed között? Mielőtt szakemberhez fordulnál, nagyon sok minden van, amit te magad is meg tudsz tenni a mentális gyógyulásod érdekében. Csak meg kell tanulnod, hogyan! Értsd meg az érzelmeidet, mielőtt azok átvennék az irányítást! A Tudatosság és önismeret számos klinikai módszert sorol fel, példákkal kiegészítve. Cselekvési terveket javasol neked, amelyek révén nagyító alá veheted saját pszichédet és megértheted az érzelmeidhez kötődő zavaró tényezők forrását.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Lehet könnyebb

Szerző: Yung Pueblo

A Lehet könnyebb című könyvében a szerző most saját megélt tapasztalatain keresztül bemutatja, hogy a pozitív szokások kialakítása jelentős változásokat hoznak az életünkbe. Az önmagunkkal szembeni őszintétlenség távolságot teremt. Minél több hazugságot építünk fel, idővel annál idegenebbé válunk önmagunk számára. Ha nem tudjuk elfogadni a saját igazságunkat, akkor egyre távolabb kerülünk attól, hogy megismerjük önmagunkat. A radikális őszinteség gyakorlásával ez a távolság csökken, és az elménk lassacskán megnyugszik. Az önmagunkkal való őszinteség a belső harmónia kezdete. Ez a harmónia azonnal élénkebbé teszi a kapcsolatainkat. Azzal, hogy megvizsgáljuk a múltunkat, és feltárjuk a korábban megtagadott igazságot, valójában az őszinteség erejét növeljük. Ennek az intenzívebb jelenlétnek köszönhetően az önismeretünk virágzik.

5.990 Ft 2.995 Ft
50%
Az oldal tetejére