Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft
3.493 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Kattints a logóra és vedd meg partnerünknél e-könyv vagy hangoskönyv formátumban
Termék címkék:
Thibaut Meurisse

Urald az érzelmeidet

4.990 Ft
3.493 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Szerző: Thibaut Meurisse

Hajlamos vagy a negatív gondolkodásra? Kihívást jelent számodra, hogy saját érzelmeidet urald? Itt az idő, hogy kezedbe vedd saját érzelmeid irányítását, hiszen ahogyan érzed magad, meghatározza az életminőségedet! Az érzelmeink felismerése az első lépés az irányításuk felé. Bár az életben szinte mindenhez jár használati útmutató, sajnálatos módon sem tanáraink, sem szüleink nem tanították meg nekünk, hogyan működnek az érzelmek, és hogy irányítsuk azokat.

Extra tartalom

Az érzelmek a legkényesebb dolgok közé tartoznak, és sajnos túl gyakran válunk rejtélyes erejük áldozatává. Azon kapjuk magunkat, hogy képtelenek vagyunk megtörni a varázsukat. Mert az érzelmek határozzák meg az életünk minőségét, és egyben hatással vannak életünk minden aspektusára.

Ha képtelenek vagyunk megérteni a működésüket, az megakadályozhatja, hogy megvalósítsuk az ideális életünket, és beteljesítsük a bennünk rejlő lehetőségeket.

 Ha nehezen birkózol meg a negatív érzelmekkel, vagy szeretnéd megtanulni, hogyan működnek az érzelmek, és hogyan használhatod őket személyes fejlődésed eszközeként, akkor ez a könyv neked szól. A könyv végére érve már tudni fogod, hogyan működnek az érzelmek, és ami még fontosabb, tudni fogod, hogyan kezeld őket.

Ki ne szenvedne időnként negatív érzelmektől? Mindnyájunknak vannak csúcs- és mélypontjai, nem igaz? A kulcs az, hogy mihez kezdünk a mélypontokkal. Arra használjuk az érzelmeinket, hogy fejlődjünk és tanuljunk, vagy ostorozzuk magunkat miattuk?

Az érzelmeink felismerése az első lépés az irányításuk felé. Lehet, hogy olyan sok időt töltöttél az érzelmeid elnyomásával, hogy elvesztetted velük a kapcsolatod. Az érzelmek nem gondolatként nyilvánulnak meg az elmédben, hanem fizikai érzésekként a testedben.

Miért fontos az érzelmekről beszélni?

Az, hogy hogyan érzed magad, meghatározza az életminőséged. Az érzelmeid nyomorúságossá vagy akár igazán varázslatossá is tehetik az életedet. Az érzelmek éppen hogy a legfontosabb dolgok közé tartoznak, amelyekre összpontosítanunk kell. Az érzelmeid áthatják minden tapasztalatod. Ha jól érzed magad, minden jobbnak érződik, jobbnak tűnik, vagy jobban ízlik. Jobb gondolatok járnak a fejedben. Az energiaszinted magasabb, és a lehetőségeid határtalannak tűnnek. Ezzel szemben amikor depressziósnak érzed magad, minden fakónak tűnik. Kevés az energiád, és elveszted a motivációt. Úgy érzed, hogy leragadtál egy olyan helyen (lelkileg és fizikailag is), ahol nem akarsz lenni, és a jövő is borúsnak tűnik.

Érzelmeid hasznos útmutatóként is szolgálhatnak. Azt jelezhetik, hogy valami nincs rendben, és lehetővé teszik, hogy változásokat vezess be az életedbe.  Ezért a személyes fejlődés leghatékonyabb eszközei közé tartoznak.

A könyvből megtudhatod:

  • miért úgy van bekötve az agyad, hogy a negativitásra összpontosítson, és mit tehetsz ennek a hatásnak az ellensúlyozására
  • miért tapasztalsz bizonyos érzelmeket, például félelmet vagy depressziót, és ezek hogyan működnek
  • a meggyőződéseid miként hatnak az érzelmeidre
  • hogyan működnek a negatív érzelmek, és miért olyan trükkösek
  • megérted, hogy a tested, a gondolataid, a szavaid vagy az alvás milyen szerepet játszanak az életedben, és hogyan tudod ezeket felhasználni az érzelmeid megváltoztatására
  • hogyan kondicionálhatod arra az elméd, hogy több pozitív érzelmet élhess át

 Az érzelmeid azért vannak, hogy vezessenek.  Tanulj tőlük minél többet, aztán engedd el őket.

 

OLVASS BELE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Dinó meditáció

Óvodástól kisiskolás korig.

A könyvben bemutatott éber tudatosság meditációk segítenek a gyermekeknek túlszárnyalni a személyiségükből fakadó kihívásokat. A dinoszauruszok javaslatait követve, kisebb meditációkat tanulhatnak meg. A tudatos jelenlétet oly módon tapasztalhatják meg, ami valóban hasznos és érthető lesz számukra. Megtanulnak ellazulni, és kezelni az érzelmi hullámvölgyeiket. Segít nekik egyensúlyba kerülni saját gondolatvilágukkal, hogy újra összpontosítani tudjanak és megnyugodjanak.

3.990 Ft 2.793 Ft
30%

A tudatosság gyakorlása

Szerző: Matthew Sockolov

Az emberek szerte a világon fedezik fel a tudatosságot, mint a szorongás, a harag, a gyász és megannyi rossz emberi élménnyel való megbirkózás egyik eszközét. Ez az ősi gyakorlat évezredeken át fejlődött, és most elérhetőbb, mint valaha. Napról napra többet értünk meg arról, hogy mit is jelent tudatosnak lenni, és hogy a tudatosság milyen hatással van az agyra. Ha megérted a tudatosság mibenlétét, annak az életedre gyakorolt pozitív hatásait, valamint azt, hogy miként tudod elkezdeni az életedbe építeni azt – mindezzel a tudatosság alapjait fekteted le.

5.290 Ft 3.703 Ft
30%

Dinó jóga

A Dinó jóga egy gyermekeknek szóló elbűvölő kézikönyv, amely mókás illusztrációkon keresztül mutatja meg a kicsiknek, hogyan jógázzanak. Az egyes jógapózok kivitelezését könnyen követhető fázisrajzokon keresztül tanulhatják meg. Minden jógaállás leírása tartalmaz gyereknyelven megfogalmazott tanácsokat ahhoz, hogy az érzelmeiket és saját személyiségüket jobban tudják kezelni, például hogyan lazítsanak, fókuszáljanak, higgadjanak le, és hogyan érezzék jól magukat. 

5.290 Ft 3.174 Ft
40%

Olvass az emberekben, mint a könyvben

Szerző: Patrick King

Az Olvass az emberekben, mint a könyvben nem egy átlagos, arckifejezésekről és testbeszédről szóló könyv. Ezekről is olvashatsz benne, új technikákat megismerve, de ez a kötet inkább az emberi pszichológia és természet valódi megértésről szól. Tapasztalataink és múltunk tesznek azzá, akik vagyunk, és ezek vezérlik szokásainkat és viselkedésünket is. Nyerj betekintést önmagadba és másokba.

5.490 Ft 3.843 Ft
30%

Az önuralom hatalma

Szerző: Peter Hollins

Az Önuralom hatalma nem egy tankönyv az önfegyelemről, és nem is egy hosszadalmas értekezés, hanem eszköztár, amely megadja a lendületet céljaid eléréséhez! Az önfegyelem a gyakorlatban nem arról szól, hogy reggeltől estig szenvedsz, hanem segít abban, hogyan szervezd meg a munkád okosabban és miként légy hatékonyabb kisebb erőfeszítéssel!

5.490 Ft 3.843 Ft
30%

A szerencse tanulható

Szerző: Nick Trenton

Tudományosan bizonyított tény, hogy a szerencse emberi jellemvonásokhoz kapcsolódik, és mint ilyen, tudatosan is befolyásolható. Semmi köze persze a négylevelű lóheréhez vagy a törött tükrökhöz, annál jobban függ viszont attól, hogyan értelmezzük a szerencse fogalmát. A könyv teljes körű áttekintést ad arról, hogy milyen szokásokat építenek ki a szerencsés emberek, és miként készítik fel magukat időről időre a sikerre. Gyakorlatias, kipróbált módszereket kínál, amelyekkel te is szerencsésebb emberré válhatsz. Nincs szükséged többé babonákra vagy rituálékra a szerencse megszerzéséhez.

5.490 Ft 3.294 Ft
40%

Beszélgess könnyedén bárkivel

Szerző: Patrick King

Mitől lesz valaki ellenállhatatlanul vonzó és elbűvölő, míg valaki más inkább unalmas vagy irritáló? A könyv végére egészen más válaszokat fogsz találni ezekre a kérdésekre. A legnagyobb akadálya annak, hogy elbűvölő és szerethető emberré váljunk, valójában az „elbűvölőség” fogalmának félreértése. Még ha jelenleg nem érzed is magad nagyszerű beszélgetőpartnernek, ha irtózol a csevegéstől és introvertáltnak tartod magad, nyugodt lehetsz, hogy lehetséges karizmatikusabbá válni, és bárki képes rá!

5.690 Ft 3.698 Ft
35%

A manifesztáció hatalma

Szerző: Ryuu Shinohara
Az univerzális törvények és a kvantumfizika közötti kapcsolat beigazolódott. A valóság olyan síkon létezik, amelyet nem tudunk teljesen felfogni, és a hit az, ami megtart minket, miközben az igazság útján haladunk. Az univerzumban mindennek van energetikai rezgése – ahhoz, hogy valamire rezonáljunk, annak a frekvenciáján kell rezegnünk. Tehát ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, elengedhetetlen, hogy megváltoztasd a gondolataidat, amelyek valójában csak rezgések.
5.690 Ft 3.983 Ft
30%

A nemet mondás művészete

Szerző: Damon Zahariades

Úgy érzed, téged mindenki csak kihasznál? Eleged van abból, hogy a munkatársaid, ismerőseid és rokonaid igényt formálnak a szabadidődre, és elvárják, hogy azt rájuk áldozd? Rendszeresen érzed boldogtalannak, stresszesnek és kimerültnek magad amiatt, hogy mások dolgait folyamatosan a sajátjaid elé helyezed? Ha igen, akkor ez a könyv neked íródott! Itt az ideje, hogy felhagyj a megfelelési kényszerrel! Mostantól tanulj meg – bűntudat nélkül – határokat szabni a kéréseknek és nemet mondani!

5.690 Ft 3.698 Ft
35%

Vége a halogatásnak

Szerző: Damon Zahariades
Vége a halogatásnak, ismerd meg a 21 bizonyított taktikát, melyek segítségedre lesznek a belső halogatód leküzdésében, az időd megfelelő beosztásában, valamint a produktivitásod növelésében egyaránt!
5.690 Ft 3.983 Ft
30%

Ne agyald túl – a gyakorlatban

Szerző: Nick Trenton

Munkafüzet Nick Trenton sikerkönyvéhez

A munkafüzet gyakorlatai segítenek abban, hogy tudatosabbá válj és ne ragadj bele a túlgondolkodás csapdájába. Nick Trenton konkrét technikákat és eszközöket kínál, amelyeket követve megtanulhatod, hogyan tudod leküzdeni szorongásodat és túlgondolkodásodat. A szerző lépésről lépésre tanítja meg neked azokat a technikákat, melyekkel könnyedén csökkentheted stressz-szintedet a mindennapokban!

5.790 Ft 4.053 Ft
30%

Pozitív gondolkodás napló

Szerző: Kristen Butler

A fejlődés nem feltétlen nehéz vagy időigényes, apró változtatásokat igényel csupán, hogy megtanuljuk, miképp fókuszáljunk jól és hogyan alakítsuk ki egy olyan napi rutint, amelyek összeadódva látványos eredményt hoznak életünkben. A 3 perces Pozitív gondolkodás napló már jól bevált pozitív rituálékra és szokásokra ösztönöz. Hatvannapos bontásban vezet el odáig, hogy napi rutinoddá váljanak új szokások és gondolkodásmódok, melyek segítenek neked abban, hogy önbecsülésed kiteljesedjen, sikeresebb és egészségesebb életed legyen.

5.790 Ft 4.053 Ft
30%

Az önterápia művészete

Szerző: Nick Trenton

Az „önterápia” egy módja annak, hogy te is élvezhesd a hagyományos terápiával járó előnyöket, de a saját feltételeid szerint. Nem kell drága terápiákra járnod, nem kell a társadalom megvetését érezned azért, mert pszichológusra szorulsz. Ebben a könyvben minden szükséges eszközt megtalálsz, amelyekkel önismeretre tehetsz szert, érzelmileg érettebbé válhatsz, valamint megtanulhatsz változtatni a viselkedéseden. A világ egyik legnehezebb és legösszetettebb feladata önismeretet tanulni, de megkaphatod az önmagad felé vezető úthoz szükséges alapvető tudást ebből a könyvből!

5.790 Ft 4.053 Ft
30%

Lépj ki a régi cipődből

Szerző: Robert Betz

A „régi cipők”, amelyekben járunk, régen kialakult gondolati, érzésbeli és viselkedésbeli minták és szokások. A könyv azokat a buktatókat mutatja be, amelyben az emberek többsége megbotlik. Olyan elakadásokat okozó mintákat, programokat és szokásokat, mint például az állandó önbíráskodás, a régmúlt dolgokon való vívódás, a tökéletességre törekvés.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Maradj motivált!

Szerző: Thibaut Meurisse

Thibaut Meurisse segít neked abban, hogy visszakapd a belső lendületed! A Maradj motivált világos és tömör útmutató, amely megmutatja lényegre törő útmutatásain keresztül, hogyan építsd fel a motivációt és hogyan győzd le a halogatást. Ennek eredményeképpen megszűnik a bűntudat, a motivációd növekedni fog, és sokkal több célodat tudod elérni, mint ahogyan azt eddig gondoltad.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Szupertanulás

Szerző: Peter Hollins

A kötet lépésről lépésre bemutatja a hatékony tanulás tudományosan bizonyított módszereit. A Szupertanulás nem tankönyv, hanem egy útikalauz a tanuláshoz! Megmutatja a leghatékonyabb módszereket, a buktatókat, amelyeket el kell kerülnöd és a szokásokat, amelyeket ki kell alakítanod. A könyv a tanulási folyamat minden fázisát bemutatja, a pozitív környezet megteremtésétől kezdve, a memória biológiai alapjain át, a tanuláselméletekig.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Ne agyald túl, engedd el

Szerző: Nick Trenton

A túlgondolás miatt kialakuló szorongás olyan, mint az ébren átélt lidércnyomás; mintha a negativitás fátyla fedné be minden gondolatunkat, érzésünket és cselekedetünket. A stresszes túlagyalás olyan csapda, amiből látszólag nem menekülhetsz. Pedig igenis megteheted! 

A Ne agyald túl, engedd el írója, Nick Trenton pszichológus évtizedek óta kutatja a témát. Érti, hogy min mész keresztül, tudja, milyen érzés a szorongás és a stressz csapdájába újra és újra beleesni. Ezért részletesen kidolgozott, bevált technikákat szedett össze és ezek segítségével végigvezet téged az összes belső akadályon, segít átprogramozni a gondolkodásod, irányítani az érzelmeidet, és megváltoztatni rossz berögzüléseidet.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Ne higgy el mindent, amit gondolsz

Szerző: Joseph Nguyen

Nem tudjuk megoldani problémáinkat ugyanazzal a tudatszinttel, amelyik létrehozta azokat. Minden pszichológiai jellegű szenvedésünk gyökere a gondolkodás. Jóllehet a fájdalom elkerülhetetlen, az, hogy miként reagálunk az életünkben bekövetkező eseményekre és körülményekre, csak rajtunk múlik.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Tudatosság és önismeret

Szerző: Nick Trenton
Megjelenés: 2024.07.24.

A boldog élet titkának egyik kulcsa az önismeret. De hogyan válhatsz képessé arra, hogy rálelj a kapcsolatra a gondolataid, érzelmeid és viselkedésed között? Mielőtt szakemberhez fordulnál, nagyon sok minden van, amit te magad is meg tudsz tenni a mentális gyógyulásod érdekében. Csak meg kell tanulnod, hogyan! Értsd meg az érzelmeidet, mielőtt azok átvennék az irányítást! A Tudatosság és önismeret számos klinikai módszert sorol fel, példákkal kiegészítve. Cselekvési terveket javasol neked, amelyek révén nagyító alá veheted saját pszichédet és megértheted az érzelmeidhez kötődő zavaró tényezők forrását.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%
Az oldal tetejére