Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyógyító Médium - Agyvédő Shotterápia

Gyógyító Médium - Agyvédő Shotterápia

A Gyógyító Médium Agyvédő Shotterápia azonnali enyhülést nyújt, amennyiben az agyunk mélyebb rétegeit, idegrendszerünket és testünket érintő problémákon szeretnénk javítani. Agyunk és testünk gyorsan reagál a folyékony formában bevitt gyógyhatású készítményekre, melyeket én csak „shotnak” hívok. Ezek az italok úgy lettek összeállítva, hogy már a szájban jól fel tudjanak szívódni, a bennük rejlő értékes, gyógyító összetevők pedig gyorsan el tudják érni az agyat. Ezek a speciálisan összeállított shotok képesek rendbe hozni és újrahuzalozni az agyunkat, kibillenteni megszokott mintáiból, valamint csökkenteni a stresszt.
A Gyógyító Médium Agyvédő Shotterápia egyelőre feltérképezetlen terület. Ezek az italok szinergikusan lettek megkomponálva, megmutatva, miként működik a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, zöld leveles zöldségek és vad termények gyógyító ereje. Míg a kreatívan összeállított leveknek is megvan a maguk helye, az ember konyhaművészeti kreativitása pedig dicséretre méltó, ebben a könyvben mást fogunk találni. Az Agyvédő Shotok nem ízletes nyalánkságok, melyeket a móka és a kísérletezés kedvéért dobunk össze. A Gyógyító Médium Agyvédő Shotterápia gyógyító levei olyan eszközök, melyeket odafentről küldtek. Az Agyvédő Shotokat az összetevők különleges kombinációja alkotja, és ezek szisztematikusan működnek együtt olyan különleges okoknál fogva, amelyeket csak egy odafenti forrás ismerhet. A hozzávalók közötti kapcsolat bonyolult és mindenki számára ismeretlen. Mostanáig ez a fentről származó tudás kiaknázatlan maradt.

A shotok fogyasztásának ideje

Ha önálló Gyógyító Médium Agyvédő Shotterápiát folytatunk, a nap bármely szakaszában fogyaszthatjuk a shotokat. Egy aranyszabályt azonban szem előtt kell tartanunk: az agyvédő shotokat legalább 15-30 perccel később vagy korábban fogyasszuk, mint a zellerlevet. Tehát a shotokat ne egyszerre fogyasszuk a zellerlével, várjunk legalább 15-30 percet a shot és a zellerlé fogyasztása között. Ne zavarjuk meg a tiszta zellerlé hatékonyságát, miközben testünkben és agyunkban kifejti hatását. A legideálisabb, ha bármely más étel vagy ital és a shotok fogyasztása között 15-30 perc szünetet tartunk.

Gyakoriság

Az önálló Gyógyító Médium Agyvédő Shotterápia esetében tőlünk függ, milyen gyakran fogyasztjuk a shotokat. Dönthetünk például a mindennapos fogyasztás mellett. Ha nagy az igényünk arra, hogy káros hatások ellen, változások vagy stabilizálódás érdekében igyuk őket, illetve stresszes helyzettel kell megküzdenünk, akkor naponta többször is fogyaszthatjuk a shotokat. Kipróbálhatunk többféle shotot is egy nap során, illetve napról napra különböző shotokat.

Elkészítés és tárolás

Frissen vagy akár előre is elkészíthetjük az agyvédő shotokat. Ha előre szeretnénk elkészíteni, előző este is megcsinálhatjuk őket, vagy készíthetünk reggel több italt az adott napra. Ha nem isszuk meg a shotokat rögtön, tartsuk őket légmentesen záró tárolóban a hűtőben vagy hűtőtáskában. A shotokat a facsarástól számított 24 órán belül fogyasszuk.

Shot a gyógyszerek káros hatásai ellen

Ez a shot azért lett összeállítva, hogy ellensúlyozza a vény nélkül kapható, a vényköteles gyógyszerek vagy más gyógyszerészeti termékek vagy beavatkozások káros hatásait, akár csak egyszeri alkalomról, akár folyamatos kitettségről van szó. Néhány példa ezekre:
• Antibiotikum-kezelés fertőzésekre
• Fájdalomcsillapító alkalmazása fogászati kezelés során
• Fogamzásgátló
• Fájdalomcsillapítók
• Műtétek
• Kozmetikai kezelések, például arcfeltöltő kezelések, botoxinjekciók vagy más kezelések
• Olyan orvosi vizsgálatok, melyek során kontrasztanyagot, nyugtatót vagy fájdalomcsillapítót alkalmaztak
• Bármilyen új gyógyászati kezelés

Hozzávalók:

¼ citrom meghámozva
¼ lime meghámozva
¼ bögre felaprított zöldhagyma
½ jól megtömött bögrényi friss koriander
2 nyers spárga (felaprítva ¼ bögre)
½ zellerszár
½ alma

Elkészítése: 

Préseljük ki a hozzávalók levét a felsorolási sorrendet követve egy léprésben. Töltsük pohárba, és már fogyaszthatjuk is.

Tippek lépréseléshez


Bármilyen léprést használhatunk ezekhez a receptekhez, de egy hidegen sajtoló lépréssel lesz igazán hatékony az összes tápanyag kinyerése, különösen, ha zöldfűszereket és zöld eveles zöldségeket is facsarunk. Ha gyümölcscentrifugát használunk, előfordulhat, hogy az összetevők mennyiségét egy kicsit növelnünk kell a teljes adagok elkészítéséhez.

Forrás: Anthony William - Receptek az egészséges agyműködésért

Tartalomhoz tartozó címkék: életmód
Az oldal tetejére