Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Good Life Books Kiadó világszerte megjelenő sikerkönyveket kínál az önfejlesztés, egészséges életmód, pszichológia és spiritualitás témájában. Fizikai testünk, az elménk és a lelki önvalónk kiegyensúlyozott, egészséges összhangja a kiadó holisztikus szemléletmódjának lényege. A mindenki által vágyott teljes élet egészséget jelent, mindhárom szinten.

Ha a Good Life Books Kiadó könyvkínálatára tekintünk, egyértelműen kiderül, nem közhelyes az a megállapítás, miszerint küldetésünknek tekintjük, hogy minél több ember önismeretre jusson. Nem véletlen, hiszen mi mindannyian, akik a kiadóban dolgozunk, sok más emberrel együtt átéltük, milyen minőségi változást hoz az életünkbe, ha megismerjük önmagunkat. Az önismeret ugyanis kevés ember számára adatik meg befektetett idő és energia nélkül. A legtöbbünk élete két részre oszlik, amikor valaki másnak az életét éljük, és amikor már a sajátunkat. E két életszakasz határán található az önismeret pillanata, elhatározása, amely elindít egy önálló, fejlődni képes, kiteljesedő életszakasz felé. Az önismeret hosszú, ha tetszik életre szóló tanulási folyamat, de a jó hír az, hogy a folyamatos fejlődés lehetőségét rejti magában.

 

Önfejlesztés

Az emberi élet lényege az önmegvalósítás. Ebben a kategóriánkban megtalálod azokat a könyveket, melyekkel erősítheted pozitív tulajdonságaidat, korrigálhatod a rossz berögzüléseidet, fejlesztheted tudatos jelenlétedet, hogy pozitív és hatékony maradhass a mindennapokban.

 

Életmód

Egészség nélkül nincs teljes élet. A kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része az egészséges test. Könyveinkkel segítünk abban, hogy az egészséged hosszú távon fenntarthasd, és útmutatást találhatsz esetleges betegségeid leküzdéséhez. 

 

Pszichológia

Az emberi elme olyan, mint egy hajó a nyílt óceánon. A csillagok vagy iránytű nélkül nem találhatja meg a helyes irányt. A pszichológia témában található könyveink önismeretünk fejlesztésében segítenek. Viselkedésünk, gondolkodásunk, érzelmeink, társas érintkezésünk és életvezetésünk területén praktikus tanácsokat kaphatunk elismert szakemberektől.

 

Spiritualitás

A spiritualitás lényege az összekapcsolódás egy felsőbb szellemi hatalommal, egy természetfeletti erővel. Életünk magasabb spirituális rendet, célt és értelmet szolgál. E kategóriánkba válogatott könyveink ezt a spirituális kapcsolatot hivatottak elősegíteni.

Az oldal tetejére