Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolódás a szellemi vezetőkhöz

Kapcsolódás a szellemi vezetőkhöz

Ha belegondolsz, az univerzumban minden spirituális, amely különböző frekvenciákon rezeg. Mindnyájan tudjuk például, hogy az atomrészecskék bizonyos frekvenciákon rezegnek, ahogyan a fényhullámok is. Az óceán hullámainak is vannak frekvenciái – ahogy a szívverésünknek is van ritmusa. Mivel minden egy mozgásban lévő rezgéstenger, természetes, hogy mi szellemi lények képesek vagyunk kapcsolatba lépni más szellemi frekvenciákkal. Ha felismerjük, hogy mi magunk is spirituális energia vagyunk, könnyebben felismerhetjük a nem fizikai világ lakóit is.

A szellemi vezetők azért vannak itt, hogy támogatást és segítséget nyújtsanak, de soha nem fognak tolakodni. Ők nem olyan tekintélyek, akiket követni kell, és akiknek alá kell rendelni magunkat. Ők szerető barátok a spirituális világból, akik tiszteletben tartják az életed feletti irányításod, és csak segíteni szeretnének, amikor útmutatásra van szükséged. Rajtad múlik, hogy ez mikor történik meg.

A szellemi útmutatás energiafoszlányokban érkezik, amelyek a nap során finoman felhívják a figyelmünket valamire, ami hiányzik. Ezek a figyelmeztetések a legtöbb esetben olyan aprók, hogy könnyű teljesen átsiklani felettük, hacsak nem figyelünk oda az érzéseinkre, nem vesszük észre a jeleket, és nem biztosítunk nekik teret a tudatunkban, amikor megjelennek. Ha rohansz, elfoglalt vagy, állandóan beszélsz vagy túlzásba viszed a gondolkodást, akkor elnyomod az útmutatást. Ez azt jelenti, hogy a legjobb, ha rendszeresen lelassítasz, szünetet tartasz, és elcsendesíted a gondolataidat, így nem csak a zajos, reaktív agyad számára leszel elérhető. Az útmutatás meghallásának legjobb módja, ha mindennap legalább néhány percig csendben vagy. Javaslom, hogy kezdj el meditálni.

A meditáció legegyszerűbb módja, ha egyszerűen követed a légzésed, például így:

Négy másodpercig lélegezz be.

Négy másodpercig tartsd vissza.

Négy másodpercig lélegezz ki.

Négy másodpercig tartsd vissza.

Ismételd meg tízszer!

Ez megnyugtatja az elmét, és segít elcsendesedni. Már néhány relaxáló lélegzetvétel is segít újra a szívedre összpontosítani, és arra figyelni, hogy mit érzel, ahelyett hogy mit gondolsz. Ha mindennap meditálsz, az olyan, mintha egy szeretett és megbízható baráttal beszélgetnél. A barátod (a Felsőbb éned, isten, az univerzum, a vezetőid és az angyalaid) nagyon jól ismer, és megérti a problémáidat. Nem kell magyarázkodnod, védekezned vagy bármit mondanod ahhoz, hogy megoszd velük, mi történik veled. Ők mindig itt vannak. Már most is jobban tudják, miről van szó, mint te. Megkönnyebbülést, megértést, iránymutatást, megoldást és gyógyulást akarnak biztosítani – és fognak is, ha odafigyelsz rájuk. És ezt úgy teheted meg, hogy csendben ülsz, és a légzésedre koncentrálsz.

Íme, még egy egyszerű dolog, amit megtehetsz, hogy megtanítsd magadnak a mély hallgatás módszerét, hogy jobban befogadhasd a szellemi útmutatást.

Ha jobban oda szeretnél figyelni a spirituális világra, csukd be a szemed, és megszakítás nélkül hallgasd meg az egyik kedvenc nyugtató, klasszikus zeneműved. Válassz egy olyan darabot, amely a szívedhez szól, és próbáld meg felismerni a különböző hangszereket a műben. Miközben elmerülsz a zenében, ne lepődj meg, ha hirtelen útmutatások és felismerések jelennek meg az elmédben.

Szellemi vezetőid szeretete és megnyugtatása mindig elérhető számodra, és minél inkább beengeded, annál gyengédebb, kedvesebb, szeretetteljesebb és örömtelibb lesz az életed. Így fognak meggyógyulni a kapcsolataid és az egészséged. Kérj isteni segítséget mindennap, minden téren, és várd, hogy a legszebb és legmeglepőbb módon jelenjen meg.

Forrás: Sonia Choquette - Kérdezd a lelki vezetőd

Tartalomhoz tartozó címkék: spiritualitás
Az oldal tetejére