Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.990 Ft
4.893 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Kattints a logóra és vedd meg partnerünknél e-könyv vagy hangoskönyv formátumban

Kristálygyógyítás nőknek

6.990 Ft
4.893 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Szerző: Mariah K. Lyons

Ez a gyönyörű illusztrációkkal ellátott, gyakorlatias útmutató segít felébreszteni a benned lévő istennőt és eredendő gyógyító erőt, miközben újjáéleszti a természettel való ösztönös kapcsolatodat. Megtanulhatod, hogyan használd tudatosan a kristályokat annak érdekében, hogy felfedezhesd a spirituális növekedés, a teljes gyógyulás és a fenntartható jóllét mélyebb szintjeit.

Extra tartalom

Fedezd fel a kristályok erejét, és ébreszd fel a benned rejlő gyógyítót!

Ez a könyv minden apró részletre kiterjed az ásványokban rejlő kódokkal kapcsolatban, amelyek segítenek ráébredni a bennünk szunnyadó korlátlan erőre. A kristályok, amelyeket nagy becsben tartunk fizikai, mentális és spirituális egészségünket helyreállító erejük miatt, évezredek óta szolgálják az emberiséget. A kristályenergiával azt a frekvenciát használjuk, amelyen a kristály rezonál, hogy kvantum- és sejtszinten harmonizáljuk és gyógyítsuk az energetikai mezőnkben levő egyensúlytalanságokat.

Az ásványok és drágakövek használata évezredek óta a holisztikus gyógyítás szerves részének bizonyult, és hozzájárult az általános jólléthez. Világszerte találkozhatunk vele különféle kultúrákban: az aztékoknál és az inkáknál, az indiai bölcseknél, az amerikai őslakosoknál, a maoriknál, a keltáknál, az ókori görögöknél és az ókori egyiptomiaknál.

A Kristálygyógyítás nőknek című könyvünk segítségével feltárhatod a gyógyítás ősi titkait, és a bölcsességet, amely ezekben a kövekben rejlik. Ez a gyönyörű illusztrációkkal ellátott, gyakorlatias útmutató segít felébreszteni a benned lévő istennőt és eredendő gyógyító erőt, miközben újjáéleszti a természettel való ösztönös kapcsolatodat. Megtanulhatod, hogyan használd tudatosan a kristályokat annak érdekében, hogy felfedezhesd a spirituális növekedés, a teljes gyógyulás és a fenntartható jóllét mélyebb szintjeit.

A kötetből megismerheted a:

  • KRISTÁLYGYÓGYÁSZATI ALAPELVEKET – hogyan működik a kristályok vibrációs energiája, és hogyan tudod aktiválni, feltölteni, és tisztítani a kristályaidat.
  • 10 LEGFONTOSABB KRISTÁLYT, AMIRE MINDEN NŐKNEK SZÜKSÉGE VAN – mélyreható betekintést kapsz a nők életében legfontosabb 10 kristályról, hatékonyságukról, gyógyító hatásukról és női isteni energiával való kapcsolatuk miatt kiválasztott erejükről.
  • 50 GYÓGYHATÁSÚ KRISTÁLYT – értsd meg a kristályok különböző energetikai tulajdonságait és gyógyhatásait
  • ENERGETIKAI ÖNGONDOSKODÁS-RITUÁLÉKAT – maradj energikus 40 napi és szezonális gyakorlat segítségével, valamint a termékenységre, a várandósságra, a női ciklusra, a szorongásra, a kreativitásra és a szerelemre fókuszált gyógyító gyakorlatokkal és manifesztációs technikákkal.

Bár ez a kötet nőknek szóló átfogó kristálygyógyászati könyvként íródott, célja, hogy segítse a gyógyítást és a női energia aktiválását, függetlenül a nemi identitástól.

Nézz mélyen a természetbe, és mindent jobban megértesz. – Albert Einstein

OLVASS BELE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Kérdezd a lelki vezetőd

Az elismert spirituális tanító és a New York Times bestsellerszerzője, Sonia Choquette átfogó útmutatást ad neked a szellemi vezetőiddel való kapcsolatteremtéshez, hogy még több szeretetet, bőséget, céltudatosságot, támogatást és örömöt tapasztalhass meg az életedben.

 

5.690 Ft 2.845 Ft
50%

Lelked ragyogása

Szerző: Rebecca Campbell
A Lelked ragyogása egy útmutató azoknak a nőknek, akik valódi fényként akarnak ragyogni a világban. Ahhoz, hogy igazán boldogulni tudj ebben az új korszakban, minden cselekedetnek valódi énedet kell tükröznie. A Lelked ragyogása megmutatja neked, hogyan találhatod meg saját küldetésed, hogy aztán beragyoghasd akár az egész világot.
5.790 Ft 2.895 Ft
50%

A csakrák gyógyító ereje

Szerző: Ambi Kavanagh

A szerző olyan meditációs gyakorlatokkal ismertet meg, melyek mind a hét csakrádat mozgásba és egyensúlyba tudják hozni. Nemcsak mindennapi, de évszakokhoz kötött szertartásokat is kínál számunkra, megmutatja, hogy a valódi egészségmegőrzés forrása nemcsak a testünkkel való törődés, hanem az energiafelhasználásunk módjából is ered.

5.990 Ft 4.193 Ft
30%

Angyali számok

Szerző: Kyle Gray

Akárhová nézel, olyan számsorokat látsz, mint a 11:11 vagy a 4:44? Jó esély van arra például, hogy ugyanaz a számsor ismétlődik az életedben – rendszámtáblákon, blokkokon, beszállókártyákon – és ezek nem csupán számok, hanem angyali számok. Angyali üzenetek és felhívások, amelyek cselekvésre buzdítanak. Ha folyton ugyanazokkal a számokkal találkozol, lehet, hogy az angyalok küldenek neked üzenetet.

5.990 Ft 3.594 Ft
40%

DHARMA - Életfeladatok és életcélok

Szerző: Sahara Rose

A DHARMA – Életfeladatok és életcélok lapjain a népszerű ájurvédikus szerző, Sahara Rose megosztja veled egyedülálló szemléletmódját a dharma felfedezéséhez a dósák (az ájurvédikus testelme-típusok) és a csakrák (a test energiaközpontjai) segítségével. Végezd el a „Mi a dharma-archetípusod?” tesztet, hogy a dharmatérképed segítségével megfejthesd, mi legyen a következő lépésed a kapcsolataidban, a munkád terén és életed más területein. Az ősi indiai bölcsesség modernizálásával Sahara Rose megmutatja, miként találhatsz vissza valódi lényegedhez, tárhatod fel az utadat és fogadhatod el a felsőbb énedet. Közvetlen stílusában személyes történeteket és a dharma felfedezésével és megélésével kapcsolatos meglátásokat oszt meg veled.

6.290 Ft 3.774 Ft
40%

Intuíció

Megjelenés: 2024.08.14.
Lenyűgöző és informatív könyvében Sonia Choquette azokat a módszereket tárja fel, amelyekre intuitív képességünk felébresztéséhez van szükségünk, és megmutatja, mikor és hogyan bízzunk a megérzéseinkben. Ha készen állsz arra, hogy részese legyél egy energetikailag felemelő élményben, és ezáltal könnyebb, kielégítőbb életet élj, ebből a könyvből megtudhatod, hogyan teheted ezt meg!
6.290 Ft 4.403 Ft
30%
Az oldal tetejére