Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft
4.193 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Kattints a logóra és vedd meg partnerünknél e-könyv vagy hangoskönyv formátumban

A csakrák gyógyító ereje

5.990 Ft
4.193 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Szerző: Ambi Kavanagh

A szerző olyan meditációs gyakorlatokkal ismertet meg, melyek mind a hét csakrádat mozgásba és egyensúlyba tudják hozni. Nemcsak mindennapi, de évszakokhoz kötött szertartásokat is kínál számunkra, megmutatja, hogy a valódi egészségmegőrzés forrása nemcsak a testünkkel való törődés, hanem az energiafelhasználásunk módjából is ered.

Extra tartalom

Ebből a könyvből megismerheted a csakrarendszer időtlen bölcsességét. Mai zaklatott és gyakran stresszes világunkban energetikai testünk kerekeit sokszor érik negatív hatások. Miközben időt, pénzt és energiát áldozunk fizikai testünk gondozására, az energetikai testünkön gyakran átsiklik a figyelmünk, és alábecsüljük általános jóllétünkben betöltött fontos szerepét.

Az optimális egészség és jóllét kulcsa bennünk, a csakráknak nevezett erőteljes energiaközpontokban van. A csakrarendszer különböző energiakerekekből álló csatornák hálózata. Miközben több mint száz különböző csakra létezik, hét fő csakra alkotja közülük az energiatestünk alapját. E hét csakra mindegyike összefügg a testen belül bizonyos szervekkel, valamint különböző érzelmi, pszichológiai és spirituális állapotokkal is.

A szerző olyan meditációs gyakorlatokkal ismertet meg, melyek mind a hét csakrádat mozgásba és egyensúlyba tudják hozni. Nemcsak mindennapi, de évszakokhoz kötött szertartásokat is kínál számunkra, megmutatja, hogy a valódi egészségmegőrzés forrása nemcsak a testünkkel való törődés, hanem az energiafelhasználásunk módjából is ered.

A könyvből megismerhetsz:

  • Olyan megerősítéseket, vizualizációs és aktiváló gyakorlatokat, melyek összhangba és egyensúlyba hozzák az egyes csakráidat
  • Átfogó ismertetőt kapsz a hét fő csakráról, asztrológiai összefüggésekről, valamint az istennő-archetípusokról
  • Illóolajkeverék-recepteket és a kristályok használatát az egyes csakrák megnyitásához és támogatásához
  • Egyszerű napi szertartásokat a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális egészséged újratöltéséhez és helyreállításához
  • Évszakokhoz kötött szertartásokat, hogy újra kapcsolódhass a természet ritmusával és a hold ciklusaival

Tekintsd ezt a könyvet útmutatónak a jólléted megvalósításához, táplálásához és kiegyensúlyozásához. Ez a több ezer éves tudomány és filozófia a gyakorlatokkal kombinálva megtanít az energiarendszered és csakráid kiegyensúlyozására. Megtanulsz majd kapcsolódni a belső iránymutató rendszeredhez, hogy az elméd, tested és lelked harmóniába kerülhessen.

PARTNERÜNKNÉL ELÉRHETŐ E-KÖNYV FORMÁTUMBAN IS A BORÍTÓ ALATTI LOGÓRA KATTINTVA!

OLVASS BELE

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatunkat

18.270 Ft
10.962 Ft
40% Kedvezmény:

Hasonló termékek

Kérdezd a lelki vezetőd

Az elismert spirituális tanító és a New York Times bestsellerszerzője, Sonia Choquette átfogó útmutatást ad neked a szellemi vezetőiddel való kapcsolatteremtéshez, hogy még több szeretetet, bőséget, céltudatosságot, támogatást és örömöt tapasztalhass meg az életedben.

 

5.690 Ft 2.845 Ft
50%

Lelked ragyogása

Szerző: Rebecca Campbell
A Lelked ragyogása egy útmutató azoknak a nőknek, akik valódi fényként akarnak ragyogni a világban. Ahhoz, hogy igazán boldogulni tudj ebben az új korszakban, minden cselekedetnek valódi énedet kell tükröznie. A Lelked ragyogása megmutatja neked, hogyan találhatod meg saját küldetésed, hogy aztán beragyoghasd akár az egész világot.
5.790 Ft 2.895 Ft
50%

Angyali számok

Szerző: Kyle Gray

Akárhová nézel, olyan számsorokat látsz, mint a 11:11 vagy a 4:44? Jó esély van arra például, hogy ugyanaz a számsor ismétlődik az életedben – rendszámtáblákon, blokkokon, beszállókártyákon – és ezek nem csupán számok, hanem angyali számok. Angyali üzenetek és felhívások, amelyek cselekvésre buzdítanak. Ha folyton ugyanazokkal a számokkal találkozol, lehet, hogy az angyalok küldenek neked üzenetet.

5.990 Ft 3.594 Ft
40%

Intuíció

Megjelenés: 2024.08.14.
Lenyűgöző és informatív könyvében Sonia Choquette azokat a módszereket tárja fel, amelyekre intuitív képességünk felébresztéséhez van szükségünk, és megmutatja, mikor és hogyan bízzunk a megérzéseinkben. Ha készen állsz arra, hogy részese legyél egy energetikailag felemelő élményben, és ezáltal könnyebb, kielégítőbb életet élj, ebből a könyvből megtudhatod, hogyan teheted ezt meg!
6.290 Ft 4.403 Ft
30%

DHARMA - Életfeladatok és életcélok

Szerző: Sahara Rose

A DHARMA – Életfeladatok és életcélok lapjain a népszerű ájurvédikus szerző, Sahara Rose megosztja veled egyedülálló szemléletmódját a dharma felfedezéséhez a dósák (az ájurvédikus testelme-típusok) és a csakrák (a test energiaközpontjai) segítségével. Végezd el a „Mi a dharma-archetípusod?” tesztet, hogy a dharmatérképed segítségével megfejthesd, mi legyen a következő lépésed a kapcsolataidban, a munkád terén és életed más területein. Az ősi indiai bölcsesség modernizálásával Sahara Rose megmutatja, miként találhatsz vissza valódi lényegedhez, tárhatod fel az utadat és fogadhatod el a felsőbb énedet. Közvetlen stílusában személyes történeteket és a dharma felfedezésével és megélésével kapcsolatos meglátásokat oszt meg veled.

6.290 Ft 3.774 Ft
40%

Kristálygyógyítás nőknek

Szerző: Mariah K. Lyons

Ez a gyönyörű illusztrációkkal ellátott, gyakorlatias útmutató segít felébreszteni a benned lévő istennőt és eredendő gyógyító erőt, miközben újjáéleszti a természettel való ösztönös kapcsolatodat. Megtanulhatod, hogyan használd tudatosan a kristályokat annak érdekében, hogy felfedezhesd a spirituális növekedés, a teljes gyógyulás és a fenntartható jóllét mélyebb szintjeit.

6.990 Ft 4.893 Ft
30%
Az oldal tetejére