Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerd meg Yung Pueblot és új, Lehet könnyebb című könyvét.

Ismerd meg Yung Pueblot és új, Lehet könnyebb című könyvét.

Yung Pueblo 2017-ben robban be a köztudatba első Inward című vers és próza gyűjtemény kötetével. Inspiráló köteteivel pár év alatt meghódította a világot 2.7 millió Instagram követővel, többszázezer eladott könyvével és több mint 900 millió TikTok megtekintéssel.

Yung Pueblo - Diego Perez néven látta meg a napvilágot 1988-ban Ecuadorban. A Yung Pueblo név jelentése „fiatal emberek” melyet azért választott az író, hogy emlékeztesse ecuadori gyökereire és arra, hogy figyelemét mindig fiatalosan, frissen tartva tud a növekedésre és gyógyulásra fókuszálni, ezzel segítve önmagát és saját példáján keresztül a társadalmat is. Yung Pueblo harmadik könyvének megjelenése előtt lépett ki írói álneve mögül mert úgy érezte saját személyes történetén és sebezhetőségének bemutatásán keresztül mélyebb élményeket tud nyújtani olvasóinak.

Yung Pueblo Bostonban nőtt fel nehéz körülmények között, 2012-ben egy vipassana meditációs tanfolyam elvégzése után tapasztalta meg, hogy lehetséges az igazi mentális gyógyulás és felszabadulás. New Yorkba költözve elkötelezettebbé vált a meditációs gyakorlatok iránt. Az eredmények, amelyeknek első kézből volt szemtanúja, arra késztették, hogy leírja tapasztalatait. Először social oldalain osztotta meg verseit, melyekkel gyorsan hatalmas nézettségekre tett szert. Első prózai kötete 2017-ben, második 2021-ben jelent meg. Majd 2022-ben adta ki személyesebb hangvételű, Lehet könnyebb című kötetét ami megjelenését követően egyből a New York Times bestsellerek első helyére repítette.

 

Lehet könnyebb…

Legújabb könyvében fejezetekre bontva olyan témákat fed le, mint az elengedés, érzelmi érettség, önszeretet és gyógyulás. Yung Pueblo gyógyulás felé vezető útja csak azután kezdődött, hogy a napjainkban sokakat érintő függőség mind testileg, mind lelkileg megviselte. A megoldást keresve rájött, ahelyett, hogy menekülne a szorongása és félelmei elől, azokkal szembenézve, őszinte önvizsgálattal tud a mentális egészség útjára lépni. Amint rendszeresen meditálni kezdett és megtanult bízni az intuícióiban, kezdte jobban érezni magát, és mélyebben meg tudta élni a szeretetet. Rögös utat járt be, de sajátos irodalmi vénájával megmutatta mindannyiunknak, hogyan lehetséges a teljes gyógyulás.

„Azt tanácsolom az embereknek, hogy találjanak olyan gyógyító technikát, amely valódi eredményeket ad, olyat, amely kihívást jelent, de nem nyom el. Nagyon sokféle technika létezik, különböző típusú meditációk, jógagyakorlatok, energiagyógyító technikák és még sok minden más, ami valóban kézzelfogható előnyökkel járhat az életünkben. A lényeg, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt, és következetesen használjuk.”

Yung Pueblo - Lehet könnyebb

Tartalomhoz tartozó címkék: önfejlesztés
Az oldal tetejére