Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tíz kristály, amire minden nőnek szüksége van

Tíz kristály, amire minden nőnek szüksége van

A kristályok gyógyító tulajdonsága

Az ásványok és drágakövek használata évezredek óta a holisztikus gyógyítás szerves részének bizonyult, és hozzájárult az általános jólléthez. Világszerte találkozhatunk vele különféle kultúrákban: az aztékoknál és az inkáknál, az indiai bölcseknél, az amerikai őslakosoknál, a maoriknál, a keltáknál, az ókori görögöknél és az ókori egyiptomiaknál. A kristályenergia közvetlen alkalmazása nemcsak az ősi és modern gyógyításban, hanem napjaink technológiájának jó részében is megfigyelhető, amely vagy a kristályok energiáját használja, vagy a kristályokban található piezoelektromosság tudományos elvén alapul.

A kristályenergiával azt a frekvenciát használjuk, amelyen a kristály rezonál, hogy kvantum és sejtszinten harmonizáljuk és gyógyítsuk az energetikai mezőnkben levő egyensúlytalanságokat.  Ahogy a tested energiát rezegtet, a kő frekvenciáihoz igazodva harmonizálhatja az elektromágneses mezejében levő energetikai szinteket.

Tíz kristály, amire minden nőnek szüksége van

Ezek a kristályok minden nő számára kulcsfontosságúak. Egyéni tulajdonságaik, valamint kollektív gyógyító erejük miatt választottuk őket. Együtt mind a hét fő csakra számára kiegyensúlyozott gyűjteményt biztosítanak, vitalitást, egészséget, gazdagságot és jóllétet hoznak az életbe. A legtöbb kristály párosítható egymással a gyógyulás felerősítése és egy adott szándék fokozása érdekében. A legjobb párosítások némelyikében különböző tónusú kristályok találhatók, amelyek néha meglepő módon nagyszerűen illenek egymáshoz. Hasonlóan ahhoz, mintha egy receptet különböző összetevőkből állítanánk össze, egy hatásos párosítás olyan gyógyító harmonikus frekvenciát hozhat létre, amely inkább kiegészíti, mint üti egymást.

Ametiszt

Az ametiszt a mély spirituális átalakulás köve. Magas frekvenciájú ibolyántúli fényből álló energetikai mezőt hoz létre, amely védi és tisztán tartja a környezetedet, miközben fokozza a kreativitást. Tartsd meditációs vagy munkaterületeden, hogy segítsen fegyelmezettnek és a céljaidra, projektjeidre összpontosítva maradni, vagy engedd, hogy a benned levő istenire és gyógyító képességeidre emlékeztessen.

 

Kék kianit

A kék kianit nagyszerű kiegyenlítő és tisztító, aktívan átalakítja a sűrű energiát egy térben, hogy azt tisztán és emelkedetten tartsa. Egyensúlyban tartja a férfias és a női energiákat, és lehetővé teszi, hogy ez a két polaritás áramoljon és harmonizálódon. Segít oldani a testben levő blokkokat és gyógyítani a torokcsakrán belüli egyensúlytalanságokat. Arra inspirál, hogy bátran kimondd, amit igaznak hiszel. Nyers formában az átalakulás és az egyensúly helyreállításának erőteljes köve.

 

 

Karneol

Gondolj úgy a karneolra, mint a kristályok világának csípős chilijére. Aktiváló, energizáló hatású, és aktiválja a bennünk rejlő szent szexuális energiát és pránát. Merész és falánk, ez a kő fokozza a kreativitást, segít leküzdeni az apátiát vagy a halogatásokat, és arra ösztönöz, hogy bátran és lendületesen használd az erődet. Alkalmazd a szakrális csakrával kapcsolatos problémák gyógyítására, beleértve a hormonális egyensúlyhiányt és a termékenységi komplikációkat.

 

Citrin

A citrin a személyes erő köve. Aktivál és ráhangol az isteni minőségedre, a bőségre és a benned rejlő tudatos teremtőre. Használd, hogy ráhangolódj a jólét mindenféle frekvenciájára, beleértve a barátsággal, egészséggel és gazdagsággal kapcsolatosakat is. A citrin aktiválja a napfonatot, és támogatja a hatalom integritással és tudatossággal való használatát. A természetes citrin piramisok egyik kedvenc eszközeim közé tartoznak a manifesztációhoz és a kristályrácsokhoz. A törmelékes természetes citrin szintén hihetetlenül jól használható gyógyító rituálékban és meditációban.

 

Tiszta kvarc

Gyakran nevezik a Mestergyógyító kőnek, a tiszta kvarc mindenre képes. Rendkívül erős, könnyen programozható, felerősíti az energiát, támogat, és segíthet a magasabb tudatállapotok elérésében és manifesztálásában. Emellett felerősíti a körülötte levő kövek energiáit. Használd a tiszta kvarcot öngyógyító rituálékban és kristályrácsokban, és használd a klasztereket a környezet energiájának felerősítésére. Amikor a pontokat a testedre helyezed, a kristálypontot mindig függőlegesen irányítsd felfelé és lefelé a testeden, hogy ne szakítsd meg az energiavonalat.

 

Lapis lazuli

A lapis lazuli mélyebb magunkba nézésre sarkall, és összeköt bennünket a kozmosz ősi bölcsességével. Mélyen kapcsolódik az ősi Egyiptomhoz, Ízisz istennőhöz, Sekhmethez. Ez a kő segít nekünk hozzáférni a múltbeli életekhez kultúrákon és spirituális tanításokon keresztül. Ráébreszthet a lélek útjára és céljára ebben az életben, segít tisztán látni a segítőket, gyógyítókat és aktiválókat az életünkben. Nagyszerű kő meditációhoz, gyógyító munkához, valamint az ősökkel és szellemivezetőkkel való kapcsolatteremtéshez.

 

Rózsakvarc

A rózsakvarc a tiszta, feltétel nélküli szeretet frekvenciáját sugározza Segít kiegyensúlyozni, megnyugtatni, harmonizálni és gyógyítani a testet, az elmét és a szellemet, valamint elmélyíteni a kapcsolatot önmagunkkal, a családdal, a közösséggel és a Földdel. A törmelékes rózsakvarc a legegyszerűbb fürdő rituálékhoz és öngyógyító meditációkhoz. Nyers formában is gyönyörű.

 

Rubin

A rubin a szenvedély és az Isteni Nőiség köve. A rubin egyszerre gyógyító és aktiváló a szakrális csakrára és a gyökércsakrára nézve, csodálatos a méh traumáinak gyógyításához, a holdciklusok szabályozásához, a termékenység növelésének elősegítésére, valamint a belső erő és a szent szexualitás erejének aktiválására. A rubin az egyik leghatásosabb kő az Isteni Nőiség ébredésének korszakában, és a rituálékban a kis, nyers rubinokat ajánlom, amelyek gazdaságosak és hatásosak.

 

Szelenit

A szelenit a tisztítás és az aktiválás köve. A szelenit gyorsan és hatékonyan tisztítja az aura mezőt, miközben aktiválja a harmadik szem csakrát és megnyitja a korona csakrát. Nagyszerű lehet gyógyítóknak, tanítóknak, utazóknak és egészségügyi szakembereknek, valamint empatáknak és nagyon érzékeny személyeknek, mert azonnal képes átváltoztatni a negatív energiát. Használd otthon öngyógyításhoz és meditációhoz, valamint más kövek hatásának felerősítéséhez. A szelenit pálcák általában tisztításhoz és rituálékhoz hasznosak, és én is szívesen használom a szelenit lapokat az ékszereim és más köveim tisztítására.

 

Füstkvarc

A füstkvarc segít átalakítani a sűrű energiát, miközben földelő és nyugtató hatást gyakorol a rendszerre. Az elengedés, az ismeretlennek való átadás és az életben való előrehaladás köve. Tartsd kéznél stresszes átmenetekhez, például utazáshoz, és használd a magas frekvenciák fenntartására otthon vagy közösségi környezetben. Szeretek nyers füstkvarc pontokkal dolgozni öngyógyító rituálékban, mivel gyorsan irányítják és mozgatják az energiát. Csiszolt gömbök, piramisok vagy törmelékes kövek formájában is hasznosak.

 

Forrás: Mariah K. Lyons - KRISTÁLYGYÓGYÍTÁS NŐKNEK

Tartalomhoz tartozó címkék: spiritualitás
Az oldal tetejére